Η ομάδα του Ατρόμητου κατάφερε τη φετινή σεζόν να διαγράψει την καλύτερη πορεία της ιστορίας του στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ σύμφωνα με έρευνα των «atromitistas», μέσω της Super League, η ομάδα του Περιστερίου κατέγραψε και οικονομικό ρεκόρ!

Στα ταμεία της ομάδας θα μπει κατ’ αρχής το ποσό των 180.000 ευρώ, μπόνους το οποίο έχει θεσπίσει από φέτος η διοργανώτρια και προβλέπεται για την ομάδα που ανήκει στην κατηγορία των μη εμπορικών ομάδων και τερματίζει στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος κέρδισε αυτήν τη θέση από τον Αστέρα Τρίπολης (και μαθηματικά), καθώς οι υπόλοιποι πρωτοπόροι ανήκουν στις εμπορικές ομάδες.

Σε αυτό το ποσό προστίθενται 819.000 ευρώ. Το ποσό αντιστοιχεί στους 63 βαθμούς που έχει μαζέψει ως τώρα ο Ατρόμητος, αφού κάθε βαθμός πληρώνεται με 13.000 ευρώ (πέρυσι ήταν 16.000 ευρώ). Οι Περιστεριώτες έχουν συγκεντρώσει 17 βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι (δηλαδή επιπλέον 220.000 ευρώ) και το ποσό μπορεί να αυξηθεί καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές ακόμα. Με απλά μαθηματικά η φοβερή πορεία έχει φέρει στο αστέρι ήδη 1 εκ. ευρώ (πέρυσι το ποσό ήταν 736.000)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης