Σε είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο Μίκαελ Σκίμπε επ’ ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, η πρώτη φάση του οποίου αρχίζει σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο!

Το αγωνιστικό ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο UEFA Nations League αρχίζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από το Ταλίν και συγκεκριμένα από το Le Coq Arena, όπου φιλοξενήθηκε το UEFA Super Cup 2018 Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα συνεχιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ferencvaros Stadion της Βουδαπέστης, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο για την Εθνική Ομάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Οι παίκτες που κλήθηκαν: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης