Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο (3/9, 21:45) ολοκληρώθηκε, αλλά τα προβλήματα του Μίχαελ Σκίμπε αντί να ελαττωθούν αυξήθηκαν. Στον αντίποδα της επιστροφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που δεν έπαιξε με την Εσθονία γιατί ήταν τιμωρημένος, νοκ άουτ τέθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήταν βασικός την Πέμπτη αλλά έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κώστας Μήτρογλου ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο μήνα από τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, σε φιλικό αγώνα της Μπενφίκα και δεν είναι στη φυσική κατάσταση που πρέπει, ενώ λιγοστές ελπίδες για να προλάβει συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Ρέτσος. Οι τρεις παίκτες έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Στέφανο Καπίνο, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Κουτρουμπής, που κλήθηκε εσπευσμένα από τον Σκίμπε.

Προς sold out το ματς με το Βέλγιο

Η μικρή δυναμικότητα της Εσθονίας απέτρεψε πολλούς φίλους της Εθνικής ομάδας να βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη, όμως απέναντι στο Βέλγιο η κατάσταση αναμένεται να είναι διαφορετική και οι διεθνείς θα έχουν τη στήριξη του ελληνικού κοινού.

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να γεμίσει, αφού μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου είχαν απομείνει μόλις 2.000 εισιτήρια. Αυτά θα συνεχίσουν να πωλούνται ως την Κυριακή (17:00) online από την πλατφόρμα pame-ethniki.gr, αλλά και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», από τις 10:00 μέχρι της εξάντλησής τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης