Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1) αφιέρωσε τον βαθμό στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και στον λαό της Ουκρανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα του:  «Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αν μου λέγανε ότι θα κερδίζαμε έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ήμουνα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Βλέποντας όμως όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τελικά το παιχνίδι. Βέβαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν φοβήθηκε τον ΠΑΟΚ παίζοντας και επιθετικό ποδόσφαιρο: «Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θέλει να παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, θέλαμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε. Εμείς κοιτάμε στα μάτια όποιον αντίπαλο έχουμε».

Για τον Τσιγκρίνσκι:  «Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του αλλά και σε όλον τον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις δύσκολες ώρες». 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης