Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, αντιδρώντας μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Τα γκολ των πράσινων που έφτασαν τους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα τα πέτυχαν οι Νάνο στο 5΄, Καρέλης στο 14΄ και Ατζαγκούν στο 19΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του τριφυλλιού μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο και ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι βοηθήθηκαν σημαντικά από το γκολ του Νάνο στο 5΄, που φέρει ακέραια ευθύνη ο Τσιντώτας.

Με τον Κουτρουμπή να προωθείται στην θέση του αμυντικού χαφ, τον Τελάντερ, στο ντεμπούτο του σε επίσημο ματς, να παίζει δίπλα στον Ταυλαρίδη και τον Πράνιτς στον άξονα (δίπλα στον Κουτρουμπή) οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο μέγιστο βαθμό τους Βοιωτούς, οι οποίοι πριν καλά-καλά προλάβουν να «ζεσταθούν» έχαναν με 0-3!.

Ο κόσμος που μετά το ματς της Νέας Σμύρνης είχε προειδοποιήσει με πολλούς τρόπους ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή, χειροκρότησε τους παίκτες του Αναστασίου. Το αν τώρα η εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» θα έχει συνέχεια, αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά το ματς είχε τελειώσει πριν κλείσει το πρώτο 20λεπτο. Ο Καρέλης κέρδισε φάουλ στο 5ο λεπτό έξω από την περιοχή στον άξονα, ο Μπεργκ με κοντινή πάσα τροφοδότησε το Νάνο κι ο Ισπανός με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Τσιντώτα που είδε τη μπάλα να γκελάρει μπροστά του και να καταλήγει στα δίχτυα του (1-0).

Το γρήγορο γκολ έδωσε… αέρα στους «πράσινους», που στο 14΄ έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο». Από αριστερά ο Νάνο έκοψε στον Καρέλη, ο οποίος με σουτ στην κίνηση από πολύ πλάγια πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και με τον τρόπο αυτό έγινε το 2-0.

Το ματς τελείωσε στο 19΄ με ένα ακόμη υπέροχο τέρμα για τους «πράσινους», «προϊόν» της κλάσης του Μπεργκ, ο οποίος άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του μετά την πάσα του Κουτρουμπή, ο Καρέλης μπήκε στην περιοχή και με ασίστ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ατζαγκούν, που σε άδεια εστία έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Όπως ήταν λογικό μετά την εξέλιξη αυτή κι από τη στιγμή που ακολουθεί ένα ακόμη εντός έδρας ματς, με τον Πλατανιά στις 27/09, οι γηπεδούχοι «κατέβασαν ταχύτητα» στο δεύτερο μέρος και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κι άλλο γκολ.

Δεν τα κατάφεραν, παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Μπεργκ, ούτε, όμως, κι ο Λεβαδειακός μπόρεσε να φανεί απειλητικός προς την εστία του Στιλ, αν και οι παίκτες του βρήκαν κενούς χώρους στη μεσαία γραμμή. Πέρα από το σουτ του Μάρκοβιτς στο 75΄ που μπλόκαρε ο Στιλ, η 3η εφετινή ήττα για τους Βοιωτούς ήρθε απολύτως… φυσιολογικά.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 3-0 (Novasports 2)

Γκολ: 5′ Νάνο, 14′ Καρέλης, 19′ Ατζαγκούν

Κίτρινες κάρτες:
Τελάντερ – Ουόν, Γιάχιτς

Κόκκινες κάρτες:


Παναθηναϊκός:
Στιλ, Μαρινάκης, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (70′ Λαγός), Ζέκα, Πράνιτς (64′ Αμπέντ), Ατζαγκούν (58′ Νίνης), Καρέλης, Μπεργκ.

Λεβαδειακός:
Τσιντώτας, Στάθης, Μιλιάζες, Μουλόπουλος (74′ Μίνγκας), Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Ρομέου (60′ Μάρκοβιτς), Ουόν, Ναβάρο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης