Στις νίκες επέστρεψε o ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Σίμου επικράτησε στο «Αλκαζάρ» με 1-0 των «βυσσινί», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, μπαίνοντας σε τροχιά εξάδας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα η ομάδα του Τάτση, η οποία αγνοεί τη νίκη επί 8 αγωνιστικές, παρέμεινε στους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το αυτογκόλ του Σπαρβ στο 58ο λεπτό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Γενικά η ΑΕΛ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας φάσεις στην αντίπαλη εστία, κάτι που εκμεταλεύτηκε για να φθάσει στην 3η εφετινή εκτός έδρας νίκη του.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ανήκε στον ΟΦΗ και δημιουργήθηκε στο 25΄, όταν μετά από υπέροχη προσπάθεια του Σαρδινέρο και σε τετ-α-τετ με τον Νάγκι, η μπάλα έφυγε άουτ στο πλασέ που έκανε, αφού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 30΄ κεφαλιά του Πινακά σε σέντρα του Φίλιπ, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σωτηρίου.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και στο 2ο ημίχρονο και αφού στο 52΄ δυνατό σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή, απομάκρυνε ο Νάγκι, κατάφερε στο 58΄ να φθάσει στο γκολ με αυτογκόλ του Σπαρβ, ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ του Λυμπεράκη, προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αλλά άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Κίτρινες: Γλύνος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας / Μπαλόγιαννης

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος (64΄ Γλύνος), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80΄ Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πινακάς (56΄ Τρούγιτς,) Ντουρμισάι (56΄ Γιουνές), Πλατέλλας.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον (90΄+3 Γρίβας), Λυμπεράκης (86΄ Κοροβέσης), Μπαλόγιαννης (78΄ Γιάννου), Σαρδινέρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης