Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ακπόμ ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα την Κυριακή με 4-0 σκορ του ΟΦΗ στην Τούμπα, για την 18η αγωνιστική της Super League.
Ο Άκπομ σημείωσε δύο τέρματα (35’80’),  ενώ έδωσε και μία ασίστ στο γκολ του Ζαμπά στο 65’, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη επί των Ηρακλειωτών, οι οποιοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Μάτος στο 24′.


TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον ΟΦΗ, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ.
Κόντρα στη ροή του ματς απείλησαν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι στο 10ο λεπτό με σουτ του Σάσι που δεν βρήκε στόχο, με τον δικέφαλο του Βορρά να παίρνει το προβάδισμα στο 24ο λεπτό.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήδησε ψηλότερα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου.
Οι γηπεδούχοι έχοντας τον πλήρη έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο πλησίασαν σε δυο διαδοχικές ευκαιρίες πριν σημειώσουν το δεύτερο γκολ.
Στο 30′ από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Σάκχοφ, αστόχησε με προβολή προ κενής εστίας, ενώ στο 34′ ο Ακπόμ έβγαλε σέντρα προς την περιοχή και τον Σακχόφ που σούταρε πάνω από τα δοκάρια!
Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ακπόμ, ο οποίος σε πλάγια συρτή σέντρα του Ζαμπά, πρόλαβε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, εδραιώνοντας το προβάδισμα νίκης της ομάδας του.
Μάλιστα ο ίδιος παίκτης λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έχασε μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία αστοχώντας από θέση τετ-α-τετ με τον Στρέζο.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να πιέζει τον ΟΦΗ και στο 65′ έκανε το 3-0, όταν με τον Ζαμπά, μετά από υποδειγματική συνεργασία Μπίσεσβαρ-Ακπόμ και ασίστ του Βρετανού.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας τον ξέφρενο ρυθμό του έφτασε και σε τέταρτο γκολ χάρη στο υπέροχο βολέ του -κορυφαίου σήμερα παίκτη του- Τσούμπα Ακπόμ που νίκησε για δεύτερη φορά τον Στρέζο.
Κίτρινες: Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Νάστος, Γιακουμάκης, Μεγιάδο, Ντίνας.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (73′ Κάνιας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί (81΄Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (67′ Πέλκας) και Ακπόμ
ΟΦΗ: Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτούριδης, Παπάζογλου, Μπράουν, Νάστος (80′ Οικονόμου), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Νέιρα, Σασί (62′ Ντίνας), Βουό (68′ Γιακουμάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης