Μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας πολύς μεγάλης μετεγγραφής είναι ο Ολυμπιακός, αφού ο Χαβιέρ Σαβιόλα απάντησε θετικά στην πρόταση των Πρωταθλητών και το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα!
Οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, συν μπόνους διακρίσεων.
Συνολικά, αν συνυπολογίσει κανείς και το κόστος της εφορίας, ο Σαβιόλα θα κοστίσει στον Ολυμπιακό περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για μία 2ετία.
Έρχεται και ο Μεντζανί!
Αν όλα εξελιχθούν ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό, η άφιξη του Σαβιόλα δεν θα είναι η μόνη, αφού απόψε αναμένεται στο λιμάνι και ο Μεντζανί! Ο Γάλλος στόπερ απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες στη Μονακό και ταξιδεύει στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους»!
Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

