Λίγο πριν ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, στον Ολυμπιακό παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα.

Μετά τη συμφωνία με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τον δανεισμό του Σάσα Ζντιέλαρ (με οψιόν αγοράς), την οποία επιβεβαιώνουν οι Σέρβοι, ακόμη ένας παίκτης του πρωταθλητή Ελλάδας θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο λόγος για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος επιστρέφει στην Πορτογαλία για να φορέσει τη φανέλα της Μπράγκα.

Οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συμφωνία για την παραχώρηση του ακραίου αμυντικού, ο οποίος επίσης θα παραχωρηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς.

Ο Όσκαρ Γκαρθία, πάντως, είχε θετική άποψη για τον Φιγκέιρας και επιθυμούσε την παραμονή του, όμως εκείνος επέλεξε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να επιστρέψει στην πατρίδα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης