Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπέτις στο «Βιγιαμαρίν» για την 5η αγωνιστική του Europa League (19.55, CosmoteSport 2) και αναζητεί ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον φέρει κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς της Σεβίλλης, ώστε με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του 10ου ομίλου απέναντι στη Μίλαν στο «Καραϊσκάκη» να πάρουν την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Αν οι «ερυθρόλευκοι» χάσουν απόψε, θα χρειάζονται νίκη με περισσότερα από δύο γκολ στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τον Ολυμπιακό σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Σα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης. Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα αρχίσουν στα χαφ με τον Νάτχο σε ρόλο επιτελικού, τους Ναουέλ και Ποντένσε στα «φτερά» και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μιράντα, Γκιγέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Τουρέ που φαίνεται πως πλέον δεν υπολογίζεται, όπως και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μεριά και Χασάν.

Η Μπέτις αναμένεται να ξεκινήσει με τους Γιοέλ Ρόμπελς, Σίδνεϊ, Μπαρτρά, Φεντάλ, Κανάλες, Λο Σέλσο, Χάβι Γκαρθία, Ζούνιορ, Τέγιο, Σανάμπια και Σέρχιο Λεόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ.

1ος Όμιλος

19.55: COSMOTE SPORT 4 HD Μίλαν-Ντουντελάνζ
19.55: COSMOTE SPORT 2 HD Μπέτις-Ολυμπιακός

Βαθμολογία

Μπέτις 8
Μίλαν 7
Ολυμπιακός 7
Ντουντελάνζ 0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης