Δεκτό έγινε από το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την άρση του περιοριστικού όρου που του επέβαλε να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Αυτό κατατέθηκε σήμερα, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, στη δίκη της «Συμμορίας», στην οποία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μεταξύ των 28 κατηγορουμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15 Μαρτίου. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δημακόπουλος.

Η πρόεδρος τότε τον ρώτησε: «Θα έρθει, όμως, να απολογηθεί ο κ. Μαρινάκης;» για να λάβει την απάντηση από τον δικηγόρο του: «Η υπόδειξή μου θα είναι να έρθει να απολογηθεί».

Ο Εισαγγελέας έδρας, μετά το τέλος της συνεδρίασης, εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα Μαρινάκη λέγοντας: «Ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τήρησε τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Υπάρχουν και άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του στη χώρα, εξάλλου εκπροσωπείται και νομικά», ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε η κατάργηση του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης