Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Λίγκας να ορίσει τη 15η εξ’ αναβολής αγωνιστικής το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου και μάλιστα είναι πολύ πιθανό η απόφαση να εκδοθεί ίσως και τις επόμενες ώρες.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, κ.κ. Γιάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος υποστήριξαν: «Η Λίγκα ζητά από το δικαστήριο να νομιμοποιήσει μια άθλια απόφαση και να ανοίξει μια κερκόπορτα παραβίασης των κανονισμών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός ζήτα η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα, εισήγηση που είχε απορριφθεί από 13 ομάδες της Super League.

Από την πλευρά της Λίγκας, ο δικηγόρος Γιάννης Οικονομάκης επισήμανε: «Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε με τη διάταξη αυτή είναι αν αναβληθεί μια αγωνιστική στον πρώτο γύρο να μπαίνει εμβόλιμη στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο δεν πειράζεται η σειρά των αγώνων και για αυτό υπάρχει εκεί η λέξη υποχρεωτικά.
Ο σκοπός αυτής της διάταξης είναι η προστασία του δεύτερου γύρου. Επίσης αν μια ομάδα παίξει μετά από μήνες έναν αγώνα που πρέπει να παίξει τώρα, μπορεί να μην έχει το ίδιο κίνητρο και να αντιμετωπίζει διαφορετικά το ματς.
Αυτό θα συνιστά αλλοίωση του πρώτου γύρου. Εμβόλιμη αγωνιστική μπαίνει αλλά πάντα στον πρώτο γύρο και όχι στον δεύτερο. Τότε ακυρώνουμε το δεύτερο εδάφιο της διάταξης που λέει ότι δεν ακουμπάμε τη σειρά του δεύτερου γύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης