Από επεισόδια στιγματίστηκε το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό που διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα οπαδοί των Πειραιωτών συνεπλάκησαν στις εξέδρες με δυνάμεις των ΜΑΤ, με τις συμπλοκές να μεταφέρονται κι εκτός γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τότε έκανε εκτεταμένη ρίψη χημικών και δακρυγονων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να γίνει αποπνικτική, γεγονός που επέφερε τη διακοπή της αναμέτρησης στο 52ο λεπτό.

Άξιο αναφοράς είναι ότι από το στάδιο αποχώρησαν έντρομοι πολλοί γονείς με τα παιδιά τους. Στα αποδυτήρια οδηγήθηκαν επίσης οι δύο ομάδες και το διαιτητικό τρίο, ωστόσο το ματς άρχισε εκ νέου μετά από 15 λεπτά.
Μάλιστα από τα επεισόδια τραυματιστηκε ένας άνδρας 35 ετών, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο.
Ο ιατρός του αγώνα ανέφερε τα εξής στην Cosmote TV: «Υπάρχει ένας 35χρονος τραυματίας, ένας κύριος από την Αθήνα, που χτύπησε στο κεφάλι. Έγινε συρραφή, ζαλίζεται όμως. Κάνει εμετούς, έχει εκδορές στα χέρια. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο».
Mιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς για τα επεισόδια ανέφερε τα εξής: «Αν φτάσουν στο σημείο οι διοργανώσεις να κρίνονται από την αστυνομία και την συμπεριφορά της, είμαστε καταδικασμένοι.
Εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι. Ας πει ο κόσμος τι λογική έχει να μπει μια διμοιρία των ΜΑΤ σε μια γεμάτη κόσμο εξέδρα επειδή τσακώνονται δύο άτομα μεταξύ τους και να αρχίζει πετάει δακρυγόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Video από τις συμπλοκές:

Η αποχώρηση αρκετών φιλάθλων από το Στάδιο:


 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης