ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (19:30 Cosmote Sport 1) στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με στόχο το εισιτήριο του τελικού που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Μετά το προβάδισμα που πήρε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός με 1-0 επί της Λαμίας για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών, σειρά παίρνουν ο «Δικέφαλος του Βορρά» και οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα της στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1, θα αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τραυματίες Βιεϊρίνια, που τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και Ελ Καντουρί. Φυσικά, δεν υπολογίζει και τον Μιχαηλίδη, που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Όσον αφορά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που επίσης προέρχεται από ήττα στη Λεωφόρο από τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τους Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνη και Βαλμπουενά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ετοιμότητας και τραυματισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης