Μαρτίνς: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Champions League»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 20:01
Μαρτίνς: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Champions League»

Χαρούμενος και υπερήφανος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League για δεύτερη συνεχή χρονιά δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του στο instagram, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος των Πειραιωτών είναι να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

«Είμαστε στο UEFA Champions League! Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που θα οδηγήσω την ομάδα για ακόμα μία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη! Η φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε μακριά και να σας κάνουμε όλους υπερήφανους!», επεσήμανε μέσω των social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are in the Champions League! Very happy and proud to lead this team once more into the biggest club competition on the planet. Our ambition is to go far and to make all of you proud. 🔴⚪ Είμαστε στο UEFA Champions League! Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που θα οδηγήσω την ομάδα για ακόμα μία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη! Η φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε μακριά και να σας κάνουμε όλους υπερήφανους! #WeKeepOnDreaming #Olympiacos #UCL #ChampionsLeague

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 20:10