Στην άσχημη εκκίνηση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, τονίζοντας πως -ειδικά σε εκείνο το διάστημα- ο Ολυμπιακός έδειξε υπερβολικό «σεβασμό» απέναντι στην αγγλική ομάδα.

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε άσχημα. Ξεκινήσαμε φοβισμένοι, σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Σίτι. Δεν κυνηγήσαμε μπαλιές στις ουδέτερες ζώνες. Κάναμε μόνο ένα φάουλ, στο τελευταίο λεπτό. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν Ολυμπιακός. Βρήκαμε την ταυτότητά μας. Η επιθετικότητά μας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, ήμασταν πιο κοντά στο 1-1 από το 2-0. Όταν έγινε το 2-0 όλα τελείωσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, το ποσοστό κατοχής, το 46%, τα λέει όλα» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για το «χαμένο» πρώτο 45λεπτο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κάθε ματς έχει τη δική του εξήγηση. Σήμερα ήταν ο υπερβολικός σεβασμός στον αντίπαλο. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Περιμέναμε τον αντίπαλο και του δώσαμε ευκαιρίες, παρότι δεν το συνηθίζουμε. Η διαφορά στα δύο ημίχρονα είχε να κάνει με το πνευματικό κομμάτι κι όχι με το σωματικό».

Όσο για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα από τη Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων; «Μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου. Είμαι στεναχωρημένος για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Ναι, θα έχουμε προϋποθέσεις για καλύτερο αποτέλεσμα αν δείξουμε την εικόνα του δεύτερου 45λέπτου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης