Μπόλονι για μεταγραφές: «Η ομάδα χρειάζεται 2-3 βασικούς»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, 20:44
Μπόλονι για μεταγραφές: «Η ομάδα χρειάζεται 2-3 βασικούς»

Την επιθυμία του για ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με τουλάχιστον 2-3 παίκτες που θα πάρουν κατευθείαν  φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη NOVA.

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε, ωστόσο, πως η αναζήτηση τέτοιου είδους ποδοσφαιριστών σ’ αυτή την περίοδο είναι κάτι πολύ δύσκολο, ενώ μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΛ, τόνισε πως θέλει να χρησιμοποιήσει κι άλλον έναν απ’ τους νεαρούς επαγγελματίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το αν περιμένει μεταγραφική ενίσχυση στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου: «Ναι, ο... κύριος Μπόλονι περιμένει. Αλλά επιτρέψτε μου να δηλώσω το εξής: Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε το σύνολο. Για να ενισχύσεις αυτό το σύνολο - και είναι μια αρχή που θέλω να σεβαστώ - δίπλα σε καλούς παίκτες πρέπει να φέρεις πολύ καλούς παίκτες ή για να το πω αλλιώς, πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει συμβεί, παίκτες τους οποίους φέραμε και τους βρήκα εδώ, ξένοι ή νέοι παίκτες, να μην αγωνίζονται και να κάθονται στον πάγκο.

Θα ήθελα να φέρω αμέσως βασικούς, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό χρειάζεται. Δεν χρειάζομαι πάνω από 2-3 παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες και σε αυτή την κατάσταση και με τη δυνατότητα που έχει ο σύλλογος, είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Μέρα και νύχτα είμαστε στα τηλέφωνα, παρακολουθούμε περιπτώσεις στο wyscout, αλλά για να βρούμε αυτούς τους δύο ή τρεις παίκτες που επιθυμούμε, πιστέψτε με είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο».

-Για τις πολλές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι πραγματικά μια εύθραυστη κατάσταση, γιατί όταν δεν μπορείς να έχεις στη διάθεση σου επτά παίκτες είναι πραγματικά μια μεγάλη κακοτυχία. Είμαι πεπεισμένος ότι με τους παίκτες που συνεχίζουμε, σε ένα μήνα με πολλούς αγώνες και με το γεγονός ότι είχαμε πέντε παίκτες για μεγάλο διάστημα απόντες και σε αυτούς προστίθενται άλλοι δύο οι οποίοι εκτίουν ποινή καρτών, θα κάνουμε το παν για να έχουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Συνήθως λέμε ότι οι δυσκολίες σε δυναμώνουν, σε μεγαλώνουν και σε συνασπίζουν. Θα βασιστούμε και σε αυτό».

-Για το αν θα «αντλήσει» και πάλι λύσεις από τη «δεξαμενή» των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού: «Σήμερα ειδικά δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω, έχω ακόμα 48 ώρες στη διάθεση μου για να σκεφτώ. Έχω μια μικρή ιδέα στο μυαλό μου, δεν θα την αποκαλύψω, αλλά θα ήθελα κι άλλος ένας νεαρός παίκτης να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Δεν θα κρύψω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχαμε επιλέξει τον Τζαβίδα στη θέση του δεξιού μπακ, όμως τον εμπόδισε η "βόμβα" του κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα, τεχνική και πνευματική ωριμότητα και είναι ένας παίκτης που θα ήθελα να δοκιμάσω, όμως εξαιτίας της κατάστασης αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή».

-Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που έχουμε, ακόμα και όταν η ομάδα είναι χωρίς απουσίες, σκέφτομαι την επιθετική αποτελεσματικότητα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με άλλους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω έναν ανοικτό αγώνα ή ένα παιχνίδι που θα δούμε εξαιρετικά πράγματα δεδομένης της κατάστασης, όμως γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στη θέληση και την ικανότητα των παικτών μου».

-Για το αν μπορεί να βρεθεί η απάντηση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του: «Αυτό ψάχνω και όταν δω κάτι, το χρησιμοποιώ αμέσως. Ας μείνουμε θετικοί. Και αν όχι θετικοί, να πω ότι έχω επιθετικούς παίκτες, απλά επειδή με ρωτήσατε αν βλέπω λύσεις, για να βρω λύσεις θα πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, 20:48