Η ιστοσελίδα «torcedores» αποκάλυψε σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε τη Δευτέρα ότι ο Ολυμπιακός πλησίασε τον Βραζιλιάνο διεθνή μπακ της Γιουβέντους, Άλεξ Σάντρο για να τον φέρει το καλοκαίρι στο Λιμάνι, αλλά ο παίκτης δεν πείστηκε από την προσφορά και το πρότζεκτ.

Βάσει των όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που επιχείρησε να πάρει τον παίκτη. Την ίδια κίνηση έκανε και η Λιλ και είδε την πρότασή της να απορρίπτεται για τους ίδιους λόγους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι πιο πολλές πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει η Φλαμένγκο, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως μένει ελεύθερος ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Για να συμβεί πάντως αυτό θα πρέπει κι εκείνος να ρίξει αρκετά το κασέ του, ενώ θα πρέπει να καμφθούν και κάποια «θέλω» του παίκτη.

Ο Σάντρο θέλει να παραμείνει στην Ιταλία όπου βρίσκεται και η οικογένειά του και είναι πολύ χαρούμενοι, όμως μέχρι στιγμής δεν τον έχει πλησιάσει κάποια ομάδα από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άλεξ Σάντρο βρίσκεται στην Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την Πόρτο αντί 28 εκατ. ευρώ ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής και με την εθνικής Βραζιλίαςς με την οποία έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης