Ένα σενάριο, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ εμπλέκει τον Ολυμπιακό με προπονητή και με παίκτη. Ο Τζέσε Μαρς, που εργάστηκε στη Λιντς, έχει απασχολήσει το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ ως υποψήφιος για τον πάγκο, αλλά δεν φαίνεται να απασχολεί τους Πειραιώτες που έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ωστόσο, μέσω του Μαρς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός με τον Μπρέντεν Άαρονσον, το μέλλον του οποίου απασχολεί ιδιαίτερα τους Αμερικανούς. Ο 22χρονος εξτρέμ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Λιντς, έναντι 25 εκατ. ευρώ από τη Σάλτσμπουργκ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, σε μια δύσκολη σεζόν για την αγγλική ομάδα που υποβιβάστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον νεαρό Αμερικανό, που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Σε άρθρο του 24ssports.com αναλύονται όλα τα δεδομένα για τον Άαρονσον, αναφέροντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ, αλλά και ομάδες της Bundesliga. Μεταξύ άλλων, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό, συνδυάζοντας και τον Τζέσε Μαρς.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Οι φήμες για μεταγραφή του Μπρέντεν Άαρονσον θα μπορούσαν να φουντώσουν αν ο Τζέσι Μαρς πάει σε κάποιον σύλλογο. Αν και συνδέθηκε στενά με τη Σαουθάμπτον και τη Λέστερ λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Λιντς, δεν έχει βρει ακόμα δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός προπονητής ήταν ένας από τους κύριους λόγους, που ήρθε στο ‘Έλαντ Ρόουντ’ ο Άαρονσον. Ο Μαρς συνδέεται τόσο με τη Μονακό όσο και με τον Ολυμπιακό. Ποιος θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στη Γαλλική Ριβιέρα; Ενώ το ελληνικό superclub και το πρωτάθλημα της χώρας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκληρύνουν τον νεαρό.

Φυσικά, ο Μαρς θα μπορούσε να καταλήξει να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή της εθνικής των ΗΠΑ και σίγουρα θα επιλέξει τον Άαρονσον».

Πάντως, ο Άαρονσον δεν φεύγει με… περγαμηνές από τη Λιντς και η πρώτη του σεζόν στην Premier League θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καταστροφική. Κι αυτό επειδή βάσει των στατιστικών του, αναδείχτηκε ως ο χειρότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος.

Σε 41 παιχνίδια, ο Αμερικανός πέτυχε μόλις ένα γκολ και έδωσε τρεις ασίστ, έχοντας τη χειρότερη στατιστική ανάμεσα στους παίκτες που έπαιξαν πάνω από το 40% των αγώνων.

Πηγή: sdna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης