Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, καθώς στην πρεμιέρα άφησε βαθμούς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς που άνοιξε το Σάββατο την αυλαία της Super League 1, οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λαμία, η οποία έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα για το «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η εικόνα του ματς να μην είναι και η καλύτερη!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ σε μια ανύποπτη φάση. Ο Διούδης έκανε κακή έξοδο και ο Ρόμανιτς, αφού νίκησε στο σπριντ τον Γιόχανσον, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και, τσιμπώντας την μπάλα με το κεφάλι ,στη συνέχεια πλάσαρε και έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 35′ οι «πράσινοι», οι οποίοι πριν δεχτούν το γκολ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Βύντρα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μακέντα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για την υπόδειξή του ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR, που χρησιμοποιήθηκε στη Λαμία για πρώτη φορά σε αγώνα της Super League.

Στο β’ ημίχρονο το θεάμα ήταν απογοητευτικό κι έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σκουλά, με το τελικό 1-1 να αφήνει, όπως είναι φυσικό, περισσότερο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους.

Το γκολ της Λαμίας:

 

Το εύστοχο πέναλτι του Μακέντα:

 

Ο καταλογισμός του πέναλτι από το VAR:

 

Λαμία-Παναθηναικός 1-1

Γκολ: 20′ Ρόμανιτς (Λαμία), 35′ πεν. Μακέντα (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Πλιάτσικας (Λαμία), Μακέντα (Παναθηναϊκός), Iνσούα (Παναθηναϊκός), Δώνης (Παναθηναϊκός), Βύντρα (Λαμία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Λαμία: (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας, Βύντρα, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς (76′ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (62′ Βασιλόγιαννης)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (82′ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60′ Μολό), Κολοβός, Μακέντα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης