Την απόλυτη ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούντο προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λίγο μετά τις υπογραφές στην τελική σύμβαση κατασκευής της νέας ποδοσφαιρικής αρένας, ανάμεσα στη δημοτική αρχή της Αθήνας και την κοινοπραξία των τριών εταιριών (ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος), ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την στιγμή ως μία απ’ τις πιο ιστορικές στην Ιστορία του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως ο σύλλογος περνάει πλέον στο επόμενο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναμφισβήτητα μία τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως είναι μία από τις πολύ μεγάλες στιγμές από το 1908, που ξεκίνησε η ύπαρξή μας. Τα φτιάχνουμε όλα και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, οι οποίες ήταν πολύ σημαντικό να γίνουν και επίσης διορθώνεται μία μεγάλη αδικία που υπήρχε χρόνια και δεν είχε χτιστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο και ευχαριστούμε τους φορείς, τον Δήμαρχο και την Κυβέρνηση που έκαναν δυνατή αυτή την εξέλιξη. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο. Θα περάσει στο επόμενο επίπεδο ο Παναθηναϊκός».

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές πρόσθεσε τόσο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις του Α.Ο.: «Είναι μία ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ιστορικό έργο μπαίνει στις ράγες, ουσιαστικά και με τις υπογραφές και είναι δεδομένο ότι στο τέλος αυτής της τριετίας που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο, το πιο σύγχρονο και το πιο λειτουργικό γήπεδο στην Ελλάδα.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε και τις μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που κι αυτές θα αποτελούν ένα πρότυπο, που πιστεύω ότι ένα τέτοιο συγκρότημα δεν υπάρχει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Νομίζω ότι στο τέλος όταν ολοκληρωθούν αυτά τα έργα θα έχουμε δικαιωθεί για την προσπάθεια. Γιατί είναι μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τις κάνουμε στην Λεωφόρο, οπότε ήταν ένας μονόδρομος και αυτή την στιγμή είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που ξέρουμε και με αυτά που θα δει ο κόσμος, ότι δικαιωθήκαμε απόλυτα.

Όπως είναι σημαντικό επίσης που και η ΚΑΕ πλέον έχει πάρει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια και πλέον όλος ο Παναθηναϊκός έχει τον δικό του χώρο, τα δικά του γήπεδα, όπως γίνεται με τις μεγάλες ομάδες που οφείλουν να έχουν γήπεδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης