Η Super League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό, λόγω των περιστατικών κορωνοϊού, που έχουν ανιχνευτεί στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη στη Ριζούπολη, για την -εμβόλιμη- 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η Super League, αναβάλλεται και το προσεχές εκτός έδρας ματς του Απόλλωνα με τον Βόλο, για την 15η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς και ο αγώνας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων και ύστερα από διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή των εν λόγω αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης