Μπόλονι: «Το χαστούκι από τον ΠΑΣ Γιάννινα μας πόνεσε πολύ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 20:48
Μπόλονι: «Το χαστούκι από τον ΠΑΣ Γιάννινα μας πόνεσε πολύ»

Στην παραδοχή ότι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτέλεσε ηχηρό χαστούκι για τον Παναθηναϊκό προχώρησε σε δηλώσεις του ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς των δύο ομάδων στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη Nova:

-Για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες μας πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα».

-Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη: «Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο, δεν σκεφτήκαμε το σωστό τρόπο για να κερδίζουμε την μπάλα».

-Για το αν το ματς της Super League είναι διαφορετικό απ’ αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, αν και τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.

Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ, θα είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες, που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 21:03