Η αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες από το εσωτερικό δίτερμα, λόγω -νέας- ενόχλησης στον προσαγωγό, ήταν η «είδηση» της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Αργεντινός βγήκε εκτός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για καθαρά προληπτικούς λόγους, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ξεκαθαρίζουν πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Βίγια» αισθάνθηκε ένα μικρό «τσίμπημα», όταν έκανε μία υπερέκταση του ποδιού του για να προλάβει μία μπαλιά, ωστόσο, οι «πράσινοι» εμφανίζονται καθησυχαστικοί, θεωρώντας πως ήταν λογικό να βγάλει μικρά ενοχλήματα, λόγω του αυξημένου προπονητικού φορτίου των τελευταίων ημερών, μετά από τη μακρά περίοδο της αποχής του.

Δεν αποκλείεται πάντως, όλο αυτό να πάει ακόμη πιο πίσω την πλήρη επιστροφή του σε αγωνιστική δράση και σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που ακολουθεί μετά τη διακοπή (17 ή 18/10).

Με τις «πράσινες» φανέλες στο δίτερμα αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος, ενώ με τις «γκρι» έπαιξαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέλεθ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, έκαναν ατομικό, ο Ιωαννίδης θεραπεία, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο. Απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης