Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης ανανέωσης ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μέχρι το 2025.

Μάλιστα στη συμφωνία των δύο πλευρών έχει συμπεριληφθεί και οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο (έως τον Ιούνιο του 2026), την οποία έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει μονομερώς το «τριφύλλι» (με τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή) σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέσα στην επόμενη διετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος άσος έφτασε σήμερα στην Αθήνα και μετέβη το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας, όπου έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Οι ετήσιες αποδοχές του Αϊτόρ θα αγγίξουν τις 800.000 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί και μπόνους (ομαδικών κι ατομικών) στόχων.

Ο Καταλανός εξτρέμ, ολοκλήρωσε στη Βαρκελώνη το πρώτο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί, μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό του αριστερού γονάτου στις 31 Οκτωβρίου και πλέον θα συνεχίσει στην Αθήνα την αποθεραπεία του, έχοντας μπει στον 4ο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα.

Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης