«Δίχτυα» στην πολύ δύσκολη περίπτωση του 33χρονου κεντρικού μέσου Μπενιάτ Ετσεμπαρία που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ρίξει ο Τσάβι Ρόκα σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού Ισπανού χαφ, με πολυετή και επιτυχημένη θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (251 συμμετοχές με 17 γκολ και 31 ασίστ!), που αγωνίζεται τόσο στη θέση «6» όσο και στη θέση «8», διαθέτει σαφώς τεχνικές αρετές και αντίληψη υψηλού επιπέδου στον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ φημίζεται για τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπενιάτ δεν έχει φύγει ποτέ από την Ισπανία κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που δυσκολεύουν την περίπτωση της απόκτησής του, αν και η παρουσία των Τσάβι Ρόκα – Ντάνι Πογιάτος αλλά και των αρκετών ισπανόφωνων παικτών του τριφυλλιού δημιουργούν ένα περιβάλλον που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της επιλογής του Παναθηναϊκού. 

Οι οικονομικές αξιώσεις του 33χρονου άσου δεν είναι υπέρογκες για το βιογραφικό που κουβαλάει (περί τις 400 χιλ. ευρώ το χρόνο) και ο Ρόκα το παλεύει παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες μίας τέτοιας περίπτωσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης