Έτοιμος να ντύσει στα «πράσινα» τον Αντράζ Σπόραρ είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κυπελλούχοι Ελλάδας βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Σλοβένου φορ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες το «τριφύλλι», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα καταβάλλουν το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» για να καταφέρουν να αποκτήσουν τον 28χρονο στράικερ, στον οποίο προσφέρουν πιθανότατα τετραετές συμβόλαιο με απολαβές ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ακόμη οριστικά συμφωνία, αλλά οι διαπραγματεύσεις τους είναι σε τέτοιο σημείο που κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αισιοδοξούν ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Σπόραρ έχει συμβόλαιο που «τρέχει» με τον πορτογαλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ οι ετήσιες απολαβές του στην Σπόρτινγκ κυμαίνονται στο 1,7 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος επιθετικός ανήκει τα τελευταία 2,5 χρόνια στα «λιοντάρια», έχοντας καταγράψει με τη φανέλα τους 38 εμφανίσεις με απολογισμό 11 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Σπόραρ (ύψους 1,87μ.) ανήκει στα «λιοντάρια» από τον Ιανουάριο του 2020, έχοντας «γράψει» 11 γκολ (και 4 ασίστ) σε 38 αγώνες.

Πέρσι έπαιξε ως δανεικός στη Μίντλεσμπρο (8 γκολ, 2 ασίστ σε 35 ματς), ωστόσο, το «μπαμ» στην καριέρα του το είχε κάνει πριν από λίγα χρόνια στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας (50 γκολ, 18 ασίστ σε 108 αγώνες) και στη Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (60 γκολ, 17 ασίστ σε 78 παιχνίδια).

Είναι 39 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, με τη φανέλα της οποίας έχει σημειώσει 5 γκολ.

Φωτογραφία:  CARLOS PALMA/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης