Περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, από τον οποίο ζητούν να αποχωρήσει από την «πράσινη» ΠΑΕ και να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Κηφισίας έκλεισε για περίπου μισή ώρα, με τους φίλους της ομάδας να φωνάζουν συνθήματα κατά του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, με αφορμή το αγωνιστικό τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα επί ημερών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα οι οπαδοί του τριφυλλιού σήκωσαν και δύο πανό με το ένα να γράφει «Αλαφούζο φύγε» και το άλλο «Λευτεριά στον ΠΑΟ».

Ακολούθως ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, η οποία ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κατέληξε στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο μέρος των οργανωμένων του Παναθηναϊκού έχει ανακοινώσει ότι θα απέχει από το αποψινό (20.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε έκφραση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης