Ο Χουάνκαρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον προσαγωγό κι επέστρεψε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα στις αρχές της εβδομάδας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 7/11, 19:30, Novasports 2).

Ο Ισπανός αριστερός μπακ σε δηλώσεις του στη Nova εμφανίστηκε έτοιμος να μπει στην αγωνιστική εξίσωση των «πράσινων», αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην ομάδα, στο σερί που έχει αρχίσει να «χτίζει» ο Παναθηναϊκός, αλλά και στο μεγάλο στόχο του με το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Χουάνκαρ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το αν είναι έτοιμος για δράση μετά τον τραυματισμό που είχε:

«Ήδη προπονούμαι, έχουν περάσει οι ενοχλήσεις που αισθανόμουν και έχω μεγάλη διάθεση για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω μεγάλη όρεξη και ήρθα εδώ για να παίξω και να προσφέρω και, όσο έβλεπα ότι συνεχίζονταν οι ενοχλήσεις για ένα διάστημα, τόσο μεγαλύτερη όρεξη αποκτούσα για να επιστρέψω και να παίξω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το σερί δύο νικών:

«Πάντοτε είναι καλές οι νίκες. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό και στοχεύουμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο».

-Για το αν έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία αποτελέσματα:

«Είναι καλό για την ομάδα να υπάρχει η άμιλλα και ο ανταγωνισμός. Βγάζει υγεία και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, είτε παίξουμε, είτε όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα, η οποία προσβλέπει πάντα στις νίκες και πετυχαίνεις τη νίκη στο γήπεδο, όχι απλά φορώντας τη φανέλα».

-Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Έχει αποδειχθεί ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Με καμία ομάδα δεν μπορείς να πεις ότι είσαι 100% σίγουρος, καθώς πρέπει να δώσεις τη μάχη σου, γιατί οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Άρα από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες. Κοιτάμε τη νίκη, έχουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα πως θα είναι η προσαρμογή μου, όμως βρέθηκα σε μια πολύ όμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα, με πολύ ωραίους ανθρώπους και εξαιρετικούς συμπαίκτες. Οι Έλληνες και οι Ισπανοί μοιάζουμε μεταξύ μας και είναι ιδιαίτερη χαρά που γνώρισα καινούργια άτομα. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά για την ομάδα και να μπορέσουμε με πολλή δουλειά να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα και εκεί που του αξίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης