Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναιτωλικό, καθώς το συγκρότημα του Δέλλα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τους γηπεδούχους, αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, λόγω της αποβολής του Τζανακάκη στο 28΄.

Και οι ομάδες δύο ήθελαν τους τρεις βαθμούς, αφού η ομάδα της Μαγνησίας έχει να κερδίσει από τις 17 Οκτωβρίου, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας 2-1 της ΑΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 59΄ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι το οποίο πήρε ο Περέα σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Περέιρα, όμως ο Μελίσσας απέκρουσε την εκτέλεση του Ουάρντα και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο 69′ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρια για τον Βόλο, με το σουτ του Δουβικα, από το γύρισμα του Περέα, να βρίσκει στα πόδια του Κωνσταντόπουλου και να καταληγει κόρνερ.

Η ομάδα της Μαγνησίας συνέχισε να πιέζει στο Β΄ ημίχρονο τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι παίκτες του Δέλλα κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη μοιρασιά τους στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος είναι στην 6η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 12ος στην κατάταξη με οκτώ πόντους.

 

Κίτρινες: Κολόμπο, Ουάρντα – Μελίσσας

Κόκκινες: 28΄ Τζανακάκης (2 κίτρινες)

Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Ριένστρα, Νίνης, Περέα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης, Ταχάρ (90΄΄ +6΄ Βάντερστον), Τσινγκάρας, Ντάλσιο, Γιάκολις (53΄ Περέιρα), Μεντόσα (53΄ Μάζουρεκ), Βέργος (71΄ Αζάντι), Ντίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης