Αλλαγή προπονητικής σελίδας στον Παναιτωλικό, με τον Γκαμπριέλ Σούρερ να αναλαμβάνει τα ηνία της αγρινιώτικης ομάδας, διαδεχόμενος τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από ενάμισι χρόνο στον πάγκο των «καναρινιών».

Ο παλιός στόπερ του Ολυμπιακού (αγωνίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» από το 2004 έως το 2006), με μεγάλη θητεία στα ισπανικά γήπεδα ως παίκτης, αλλά και στους πάγκους πολλών ομάδων της Αργεντινής και της Λατινικής Αμερικής συνολικά, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές επαφές της διοίκησης του Παναιτωλικού με τον Σούρερ, ο οποίος φαίνεται πως πείστηκε απ’ το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει και να πιάσει… δουλειά.

Ο 51χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2007 κι ακολούθως εργάστηκε σε Αρχεντίνος Τζούνιορς, Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, Μίτρε, Μπλούμινγκ (Βολιβία), ενώ η τελευταία ομάδα του ήταν η Ντεπορτίβο Κουένκα του Εκουαδόρ απ’ την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2022.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης