Ο Παναιτωλικός έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγώνων, καθώς νίκησε δύσκολα τον Ιωνικό με 1-0 στο γήπεδο Αγρινίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, με την ομάδα της Νίκαιας να έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά και τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ της Νίκαιας προκάλεσε την αντίδραση του Παναιτωλικού, ο οποίος απάντησε σήμερα με δική του ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός, τον σκοπό της οποίας ούτε γνωρίζουμε και ούτε θέλουμε να μάθουμε.

Η ομάδα μας, καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας και πορείας της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έχει αποδείξει όχι μόνο την φιλοξενία της, αλλά και την εν γένει προσπάθεια της για την βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην χώρα μας, προσπάθεια την οποία θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Επομένως, κρατάμε την καθαρή νίκη της ομάδας μας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε στις κερκίδες και έβαλε το λιθαράκι του σε μια ακόμη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης