Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αθανασιάδη στο 68’ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στην «Τούμπα». Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να απειλήσει μόλις μία φορά. Στο 20ο λεπτό ο Πέλκας έστρωσε στον Αθανασιάδη, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Βάντερσον απομάκρυνε σωτήρια. Να σημειωθεί ότι στο 24’ ο Κωνσταντινίδης αντικαταστάθηκε αναγκαστικά καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ο Σκόνδρας πήρε την θέση του. Από την μεριά του Πλατανιά, στο 38′ ο Ράμος σέντραρε επικίνδυνα προς τον Μιλούνοβιτς αλλά ο Μαλεζάς έδιωξε.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62’ προέκυψε και δεύτερο πρόβλημα τραυματισμού για τον ΠΑΟΚ. Ο Όλσεν αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο νεαρός Μελίσσας που είναι ο τρίτος κίπερ του «Δικεφάλου».
Στο 67′ έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Τζαβέλλας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, ο Γκνιάτιτς έπεσε μπροστά του και ο Μήτσιος έδωσε πέναλτι, σε μία φάση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών των φιλοξενούμενων. Ο Κλάους Αθανασιάδης σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 1-0 (Novasports 2)
Γκολ: 68′ πεν. Αθανασιάδης
Κίτρινες κάρτες: Τζαβέλλας, Λέοβατς, Μελίσσας – Μουνάφο, Ντίνας
Κόκκινες κάρτες: –
ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν (62′ Μελίσσας), Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης (24′ Σκόνδρας), Τζιόλης, Πέλκας (70′ Μπερμπάτοφ), Τσίμιροτ, Λέοβατς, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μακ.
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Ιτούα (78′ Ντίνας), Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (86′ Πάγκαλος), Μιλούνοβιτς (70′ Ανγκούλο), Μουνάφο, Σελίν, Ράμος.
