Λύσεις για τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν από την αναμέτρηση στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό καλείται να βρει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, όπου ο «δικέφαλος» του Βορρά θα ψάξει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Super League.
Πιο συγκεκριμένα στη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ενοχλήσεις από χτυπήματα είχαν οι Μπίμπρας Νάτχο και Γιάννης Σκόνδρας.
Παράλληλα πόνο στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ αιμάτωμα στη γάμπα έχει ο Κοστίν Λάζαρ.
Από εκεί και πέρα, με ατομικό πρόγραμμα, παράλληλα, συνεχίζουν να κινούνται οι Λούκας Πέρεθ, Ντάνι Χούσεν, Χέντβινγκες Μαντούρο, ενώ σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία, έχοντας μαζί του τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη, βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο διεθνής μέσος εξετάστηκε για τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα στους κοιλιακούς, διαδικασία από την οποία εκτιμήθηκε, όπως αναφέρεται από τους «ασπρόμαυρους», πως: «Καλώς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, του συστάθηκε να δοκιμάσει πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να ενσωματωθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων».
