Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του και στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Μίχαελ Κρμέντσικ. Ο 27χρονος Τσέχος φορ που ανήκει στην Μπριζ και έχει χρηματιστηριακή αξία 4,5 εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι διαδικασίες προσχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Ο παίκτης αναμένεται τη Δευτέρα (4/1) στη Θεσσαλονίκη και οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει το δικό τους… σκάουτινγκ! Στην γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt» που αποτελεί την απόλυτη εγκυκλοπαίδεια του ποδοσφαίρου, με τεράστια darabase δεδομένων, ο Μίχαελ Κρμέντσικ είναι πρώτος στις αναζητήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία «Most Viewed Players» ο Τσέχος είναι στο «Νο. 1», ενώ πίσω του έμεινε ο Αμάντ Ντιαλό, που μετακόμισε από την Αταλάντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ. Ακολουθεί ο Μπρούνο Φερνάντες επίσης της Γιουνάιτεντ και ο Σβεν Μπότμαν της Λιλ. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι την πεντάδα συμπληρώνει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που αποκτήθηκε την Πρωτοχρονιά από τον Ολυμπιακό.

Οι Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Φίλιπ Ζίνκερναγκελ (Γουότφορντ), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ) και Βάλτερ Μπουάλια (Ελ Αχλί) συμπληρώνουν την δεκάδα με τους παίκτες που έχουν δεχθεί το τελευταίο 24ωρο τις περισσότερες αναζητήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης