Μετά τον Γιασμίν Κούρτιτς, σειρά είχε ο Νέλσον Ολιβέιρα να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστούμε μονομάχε!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία του συλλόγου με τον Νέλσον Ολιβέιρα θα ολοκληρωθεί στις 30/06.

Εντάχθηκε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2021 για να αναλάβει τον ρόλο του βασικού επιθετικού της ομάδας. Έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην προετοιμασία, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, αλλά η κακή τύχη του χτύπησε την πόρτα από νωρίς. Στις 12/08 κόντρα στην Μποέμιανς στο στάδιο της Τούμπας υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2021-22.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς έσπασε τα πλευρά του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος φορ, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Συνολικά πραγματοποίησε 45 συμμετοχές, σημείωσε 10 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Νέλσον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη μελλοντική σου καριέρα».

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο 33χρονος Σλοβένος μέσος, MVP της περασμένης περιόδου, αγωνίστηκε εφέτος για τελευταία φορά στις 30/10, στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η συνεργασία με τον Γιάσμιν Κούρτιτς που ολοκληρώνεται στις 30.06 δεν θα ανανεωθεί.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη πριν δύο περίπου χρόνια και πρόλαβε να ζήσει τα… πάντα. Την πρώτη του σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και MVP, αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να προσφέρει τη σεζόν 2022-23.

Μέτρησε συνολικά 63 παιχνίδια, με 21 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Γιάσμιν σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης