Πάμπλο Γκαρσία: «Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά, εμείς μόνο τελικούς»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 20:14
Πάμπλο Γκαρσία: «Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά, εμείς μόνο τελικούς»

Δεν έλειψαν τα... καρφιά από τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία, μετά την εκτός έδρας νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του «δικεφάλου» του Βορρά ανέφερε ότι η ομάδα του παίζει μόνο τελικούς, ενώ την ίδια ώρα κάποιες ομάδες παίζουν... φιλικά.

«Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα... Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Εν συνεχεία στάθηκε στις ευκαιρίες που δόθηκαν στο rotation που επιχείρησε, τονίζοντας: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».

Όσο για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τη Λαμία ο Γκαρσία δήλωσε: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 20:28