Ο ΠΑΟΚ επικράτησε τη Δευτέρα με 2-0 σκορ του Βόλου σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά άνοιξε το σκορ στο 59’, όταν ο Εσίτι σούταρε από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στον Άκπομ και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 81’ ο Κούτσιας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεύρα υπήρξαν στο 40’ ανάμεσα στον Σβαμπ και τον Γκουαροτσένα, μετά από δυνατό φάουλ του πρώτου στον δεύτερο, με συνέπεια και οι δύο παίκτες να αντικρίσουν κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, Γκορτσίλα.

Για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς για τους «ασπρόμαυρους» ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, μετά από μια εβδομάδα παραμονής στη Μαγνησία, ο ΠΑΟΚ μπήκε σε διαδικασία επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης (46’ Ζίφκοβιτς), Βαρέλα (46’ Κρέσπο), Ίνγκασον (46’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Τζόλης (46’ Ακπομπ), Σβαμπ (46’ Εσίτι), Μπαλογιάννης, Ζαμπά (32’ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι. Αγωνίστηκαν από το 65’ και μετά οι Πέλκας, Μάτος, Βέρνμπλουμ, Κούτσιας, Τσιγγάρας, Τσαούσης.

ΒΟΛΟΣ (Σάκης Τσιώλης): Γκαραβέλης (51’ Κλέιμαν), Ντεντάκης, Φεράρι (76’ Μπάλλας), Μήτογλου (82’ Λογαράς), Τσοκάνης, Γέντριτσεκ, Μουνίθ (51’ Μπαρτόλο), Γκουαροτσένα (51’ Κολόμπο), Μπαριέντος (57’ Κρητικός), Λουντεβάλ (62’ Κορέλας), Ριένστρα (76’ Κανελλάκης).

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης