Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 25/2, 19:00, Novasports 2 – «Ζωσιμάδες»), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έπειτα κι από την προπόνηση της Παρασκευής.

Αυτή ολοκληρώθηκε με ένα δυσάρεστο νέο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ένιωσε ενόχληση στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Στη θέση του κλήθηκε ο νεαρός Παναγιώτης Τζίμας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, στον τιμωρημένο Ντόμινικ Κοτάρσκι, όπως και στους Λευτέρη Λύρατζη κι Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα που δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης