Με πίστη στο όνειρο και τον μεγαλεπήβολο στόχο της παρθενικής παρουσίας του σε τελικό κυπέλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τη Μ. Τετάρτη (28/4, 19:00) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό, στον β΄ ημιτελικό της διοργάνωσης.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα και η δυναμικότητα των δύο ομάδων δίνουν φυσικά τον τίτλο του φαβορί στους «ερυθρόλευκους», όμως η ηπειρωτική ομάδα είναι αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της και να κυνηγήσει τη μεγάλη εκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εξαίρεση την απουσία του εδώ και καιρό τραυματία Σιόντη, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και, για λόγους ομοψυχίας, αποφάσισε να πάρει μαζί του στην αποστολή και τους 25 ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι.

Έτσι, στην αποστολή που αναχώρησε το πρωί για την Αθήνα συμπεριλήφθηκαν οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Τριάδης, Νάουμετς, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης