Τη νέα γενιά της Escalade, του μεγάλου αμερικάνικου SUV, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην αγορά την άνοιξη του 2014, παρουσίασε η Cadillac.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «θηριώδες» SUV είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, έχοντας πιο δυναμική και επιβλητική εμφάνιση. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας από πλευράς διαστάσεων, με την τεράστια μάσκα, τα κάθετα πίσω φώτα και τις ζάντες 20 και 22 ιντσών, να κλέβουν την παράσταση.

Το εσωτερικό είναι υπερ-πολυτελές και άνετο, διαθέτοντας από θερμαινόμενα/ψυχόμενα καθίσματα, αυθεντικό ξύλο, ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνες στα πίσω καθίσματα, έως πόρτες με τριπλή σφράγιση και τρίτη σειρά καθισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Η ανάρτηση είναι μαγνητική (Magnetic Ride Control), φέρει πίσω διαφορικό automatic locking και δεκάδες ακόμα τεχνολογίες.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 6,2 λίτρων κινητήρας EcoTec3, απόδοσης 420 ίππων και 623 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης