Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ώρα της αποκάλυψης της κορυφαίας έκδοσης του compact SUV της Hyundai πλησιάζει. Προκειμένου να μας κρατήσει σε εγρήγορση, η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video και μια σειρά φωτογραφιών από τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του νεότερου μέλους της σειράς Ν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετρακίνητο, με Launch Control και πλειάδα συστημάτωνΠαράλληλα, επιβεβαίωσε ότι το Kona N τροφοδοτείται από τον δίλιτρο turbo κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο N-DCT. Η εταιρεία δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με την ιπποδύναμη, αλλά είναι βέβαιο πως το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 250 και 275 ίππους, όπως ακριβώς το i30 N.

Όσο για την κίνηση, μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Στο εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνεται στάνταρ το σύστημα Launch Control για καλύτερες επιταχύνσεις, καθώς και η σπορ εξάτμιση με εκπληκτικό ήχο, όπως υποστηρίζει η Hyundai. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμηλωμένο αμάξωμα, διπλές απολήξεις της εξάτμισης και διαχύτης

Το ισχυρότερο Kona έχει εξελιχθεί από το τμήμα N Performance, φέρει δυναμικό bodykit, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, μεγαλύτερες ζάντες, αναβαθμισμένα φρένα, ευμεγέθεις προφυλακτήρες, τονισμένα φτερά, διαχύτη με δύο οβάλ απολήξεις και πιο σκληρή ανάρτηση. 

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα σπορ καθίσματα και το τριάκτινο τιμόνι με το λογότυπο Ν.

 

Το τρίτο της σειράς Ν μετά τα i30 N και i20 N

 

Σκούρες ζάντες, μεγάλα φρένα και δαγκάνες με το σήμα Ν

Χάρη στην τετρακίνηση πάει και στο χώμα

Στην άσφαλτο όμως και ειδικά σε πίστα βρίσκεται στο στοιχείο του

 

Διαβάστε επίσης:

Από 17.890 ευρώ το ανανεωμένο Hyundai Kona

Ποδοσφαιρική ομάδα πήρε 50 Hyundai όλα σε κόκκινο χρώμα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης