Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών από τις δοκιμές του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο βασίζεται στο πανίσχυρο John Cooper Works.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η MINI, ο συνδυασμός δυναμικών επιδόσεων και κινητήριων συνόλων μηδενικών ρύπων θα ενισχύσει το προφίλ της μάρκας. Το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης, διευρύνοντας τους ορίζοντες δυνατοτήτων για το JCW και προσφέροντας μια γνήσια διασκεδαστική οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ έχουμε αποδείξει πόσο καλά μπορεί να συνδυαστεί η σπορ αίσθηση, το σήμα κατατεθέν της μάρκας, με την ηλεκτροκίνηση. Τώρα ήρθε η ώρα να μεταφέρουμε το πάθος της John Cooper Works για υψηλές επιδόσεις στον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Γι’ αυτό δουλεύουμε συστηματικά πάνω στην ανάπτυξη νέων φιλοσοφιών για EV μοντέλα» δήλωσε ο Bernd Körber, επικεφαλής της μάρκας.

Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι η παρουσία του ηλεκτρικού JCW δεν σημαίνει ότι θα καταργηθεί η έκδοση με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς στόχος είναι να διασφαλιστεί η κάλυψη όλων των αναγκών και επιθυμιών των φίλων των σπορ επιδόσεων ανά τον κόσμο.

Στοιχεία σχετικά με το ηλεκτρικό σύνολο, τις προδιαγραφές και τον χρόνο λανσαρίσματος του οχήματος στην αγορά θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης