Από το 2014 εργάζεται στο Κέντρο Διατροφής και Μεταβολισμού Nutribase η Στέλλα Κατσιβέλη, κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος BSc, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος, όπου απασχολήθηκε στο διαβητολογικό ιατρείο, στην καρδιολογική και παιδιατρική κλινική και στη μονάδα τεχνητού νεφρού. Παράλληλα, εργάστηκε ως ασκούμενη διαιτολόγος στο πρότυπο Διαιτολογικό Κέντρο MagDiet Center, καθώς και στο τμήμα marketing και ποιοτικού ελέγχου της Βιομηχανίας Παλίρροια-Σουλιώτης Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της πτυχιακής της μελέτης, συμμετείχε σε έρευνα της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης με θέμα την αποτίμηση των αντιλήψεων και στάσεων του γενικού πληθυσμού αναφορικά με τους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου. Παρακολουθεί συνέδρια με θέμα την κλινική διατροφή, την παχυσαρκία, την αθλητική διατροφή με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση στον τομέα της διατροφής.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο κέντρο είναι:

• Ρύθμιση βάρους ενηλίκων και παιδιών
• Ανάλυση σύστασης σώματος
• Διατροφική αξιολόγηση
• Υποστήριξη αθλητών με εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής για την προπόνηση και τον αγώνα
• Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
• Κλινική διαιτολογία. Σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, αντιμετωπίζονται χρόνια μεταβολικά νοσήματα όπως: καρδιαγγειακά, σακχαρώδης διαβήτης, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, οστεοπόρωση, παθήσεις γαστρεντερικού συστήματος κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος είναι η πλήρης διατροφική υποστήριξη με πρωταρχικό γνώμονα την υγεία χωρίς τη χρήση επιβλαβών μεθόδων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 19 & Μεταξά, Γλύφαδα
Τηλ: 213 0024854
Κινητό: 693 66 37 600
http://www.nutribase.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης