Σε ατύχημα οφείλεται, όπως όλα δείχνουν η δολοφονία του 68χρονου που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Παλαιοκαρυάς Αιτωλοακαρνανίας.

Ως δράστης φέρεται ένας 71χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 74χρονος για ψευδορκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι το πρωί της Τετάρτης, ο 71χρονος με το 74χρονο είχαν μεταβεί από κοινού για κυνήγι στην περιοχή της Παλαιοκαρυάς Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 71χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 68χρονου, τη στιγμή που ο τελευταίος βρίσκονταν σε ελαιόδεντρο και μάζευε σταφύλια από κλήμα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην δεξιά θωρακική χώρα.

Σε ό,τι αφορά τον 74χρονο, κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κατέθεσε ψευδή στοιχεία αναφορικά με το περιστατικό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το προανακριτικό έργο και την έρευνα διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης