Στη διάψευση των εκτιμήσεων που ακούστηκαν μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι, ότι ο εντοπισμός και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ήταν αποτέλεσμα σειράς αστάθμητων παραγόντων και τυχαίων γεγονότων, προχώρησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα, άφησε να εννοηθεί ότι η Αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε τον Νίκο Μαζιώτη, ενώ ευχαρίστησε διά τηλεοράσεως «το κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» που τον εντόπισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πόσο δημοκράτης είναι κανείς ως επαναστάτης ή κακοποιός ή αδίστακτος φαίνεται από τα βίντεο που τα τηλεοπτικά δίκτυα παρουσίασαν και το εάν με φειδώ ή όχι ο συγκεκριμένος πλέον συλληφθείς άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μεταξύ Ελλήνων πολιτών και τουριστών. Βλέπετε και από τα βίντεο ότι οι Έλληνες αστυνομικοί υπήρξαν πολύ συγκρατημένοι και προσεκτικοί. Μιλάμε για τον πιο επικίνδυνο πρώην καταζητούμενο και πλέον συλληφθέντα στη χώρα και όχι μόνο. Απόδειξη και το πώς αντιμετώπισαν τα ξένα μέσα τη σύλληψη» ανέφερε για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Χωρίς τυμπανοκρουσίες εκτυλίσσεται και ξετυλίγεται στη Αθήνα το πρόγραμμα “Θησέας”, που έχει να κάνει με την αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης, από διαμέρισμα σε διαμέρισμα, εμπεριέχει πάνω από 800 αστυνομικούς και όλες τις μονάδες σε συνεργασία» πρόσθεσε, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην κριτική της αντιπολίτευσης για το παραεμπόριο και το αίσθημα ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:
Αναζητούν τη γιάφκα, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014, 09:25

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης