O Δήμος Τρίπολης, μετά την επιτυχημένη λειτουργία του δημοτικού λαχανόκηπου πέρυσι, αποφάσισε να την επαναλάβει στην περιοχή Αρσενέικα και φέτος.

Στον δημοτικό λαχανόκηπο η καλλιέργεια γίνεται μόνο με βιολογικές μεθόδους και υποχρέωση των καλλιεργητών είναι να παραδίδουν το 10% της παραγωγής τους στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμος καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να καλλιεργήσουν στον δημοτικό λαχανόκηπο να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα έως το τέλος Απριλίου, προκειμένου να τους παραχωρηθεί αγροτεμάχιο έως το τέλος του 2013 στη συμβολική τιμή των 30 ευρώ.

Στην απόδοση αγροτεμαχίου για καλλιέργεια, προηγούνται πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ενώ εξαιρούνται του συμβολικού τιμήματος πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑμεΑ, άνεργοι και άποροι, εφόσον καταθέσουν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία μαζί με την αίτησή τους, στο τμήμα αγροτικής παραγωγής στο δημαρχείο της οδού Λαγοπάτη ή ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης.

Από τον Δήμο Τρίπολης ανακοινώθηκε πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 29 Απριλίου αίτηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του δήμου στον 2ο όροφο του δημαρχείου (οδός Λαγοπάτη και Αταλάντης) ή

2) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του δήμου www.tripolis.gr.

Εάν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβαίνουν τα προς διάθεση αγροτεμάχια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Η λειτουργία του δημοτικού λαχανόκηπου γίνεται με βάση τον κανονισμό λειτουργίας που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης