Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια έχουν οριστεί για τις 10π.μ. στα εξής σημεία:

– Πλατεία Βάθη: Ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα από το Μέταλλο, το Φάρμακο, τον Τύπο – Χαρτί, τα Τρόφιμα – Ποτά, τη Χημική Βιομηχανία, την Ενέργεια, την ΕΥΔΑΠ, την Κλωστοϋφαντουργία, τις Μεταφορές, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πλατεία Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα από τις Κατασκευές, το Εμπόριο, τους Λογιστές, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, τον Επισιτισμό -Τουρισμό, το Χρηματοπιστωτικό, τα ΜΜΕ, τους ΟΤΑ, το Δημόσιο, τη δημόσια και ιδιωτική Υγεία, τους Καλλιτέχνες. Επίσης τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α’ Αθήνας. Γυναικείοι σύλλογοι της ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας, του Γαλατσίου και των Μεσογείων.

– Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας. Σύλλογοι και επιτροπές αγώνα Εκπαιδευτικών και εργαζομένων στα ΑΕΙ – ΤΕΙ.

– Στην οδό Αθηνάς, στο ύψος της Ομόνοιας: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής και Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης