Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφει την περιπέτεια που έζησε ο ξενοδόχος Νίκος Χαλκιαδάκης που κατήγγειλε τους δύο επίορκους δημοσίους υπαλλήλους του ΥΠΑΝ για μίζες.

Όπως αναφέρει, μπήκε στη διαδικασία να συνδιαλλαγεί με τους δύο υπαλλήλους, καθώς η επιχορήγηση που θα έπαιρνε με τον Αναπτυξιακό νόμο θα καθυστερούσε από 2 έως 3 χρόνια, ενώ οι δύο υπάλληλοι του υποσχέθηκαν γρήγορη… δρομολόγηση σε 7-8 μήνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταγγέλλει ο κ. Χαλκιαδάκης, του ζήτησαν το 10% του ποσού της επιχορήγησης και, ενώ συμφώνησαν σε ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, έπειτα από διαπραγματεύσεις, «κατέβηκαν» στις 120.000! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων υπαλλήλων είναι κρητικής καταγωγής και ήρθε σε επαφή με τον κ. Χαλκιαδάκη μέσω ενός άλλου ξενοδόχου επίσης Κρητικού.

Το μαρτύριο του κ. Χαλκιαδάκη κράτησε για περίπου 3 χρόνια. Εκείνοι, όπως καταγγέλλει, τον εκβίαζαν κι εκείνος τους έδινε χρήματα.

Μέχρι το σημείο, όμως, που δεν άντεξε, είδε την οικονομική καταστροφή να πλησιάζει και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, έφτασε και στην ίδια την υπουργό Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου, στην οποία και εξιστόρησε τα όσα είχαν προηγηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαρτυρία του είναι συγκλονιστική, ενώ, όπως τονίζει, δεν αποκλείεται οι δύο υπάλληλοι να είχαν και συνεργούς….

Από την πλευρά του, και ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Χερσονήσου, κ. Π. Αργυράκης, σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, επιβεβαιώνοντας τη δραματική κατάσταση του συναδέλφου του αλλά και πολλών ακόμη επιχειρηματιών…

Διαβάστε επίσης Στον εισαγγελέα οι υπάλληλοι για τις μίζες, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Μαΐου 2012, 16:09

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης