Συνελήφθη την Παρασκευή στη Νίκαια από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών ένας υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών, μέλος διεθνούς κυκλώματος πλαστογράφησης και διακίνησης εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Τελωνείο, διερεύνησαν υπόθεση ταχυδρόμησης δέματος από το Πακιστάν που περιείχε 900 εισιτήρια του ΟΑΣΑ, τα οποία όπως εξακριβώθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα του Οργανισμού ήταν πλαστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι αποστολέας του δέματος ήταν άλλος αλλοδαπός, ο οποίος το ταχυδρόμησε αρχικά από το Πακιστάν, μέσω Ντουμπάι, με παραλήπτη τον συλληφθέντα.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίσθηκε στη Νίκαια ο 33χρονος υπήκοος Πακιστάν και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι επιπλέον πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς αλλοδαπός, που διαμένει παράνομα στη χώρα μας, αποτελεί μέλος διεθνούς κυκλώματος που εμπλέκεται στην πλαστογραφία και διακίνηση εισιτηρίων του ΟΑΣΑ, τα οποία τα διαθέτουν σε ανυποψίαστους πολίτες σε χαμηλή τιμή, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα κέρδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πειραιά.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης